maanantai 1. kesäkuuta 2015

Hotelli säätöä ja säästöä

Vihdoin lauantaina päästiin vaihtamaan haiseva New mitrapap Hotelli toiseen. Nyt valintamme oli Night bazaar boutique Hotel. Hintaa 12,50€/vrk aamupala sis.hintaan. Normi hinnat hotellille on 20€/vrk luokkaa ja hotellin tasokin on sitä vastaava. Huoneet siistejä sekä löytyy uima-allas ja sijainti erittäin hyvä. Tämä hotelli olikin jo buukattu etukäteen 8yölle, halvan hinnan vuoksi. Ensimmäisen yön jälkeen suuntasimme aamupalalle ja saimmekin kuulla että ei kuulu hintaa, siis taas sama sähläys kuin LiLu hotellilla. Tietenkin sunnuntai ja asiakaspalvelut kiinni, siis jäi hotellin aamupala saamatta, ja niinkuin myös maanantaina. Aikaerosta johtuen Suomeen soittelu onnistuu vasta puolenpäivän jälkeen.
Hotels.com oli sivusto osta hotellin hommasimme komealla -56% alennuksella. Asiakaspalveluun soitettuani ensin vastasi joku nainen eikä ollut oikeastaan asiastani lainkaan kiinnostunut. Soitin uudelleen ja puhelimeen vastasikin Johannes jonka kanssa olikin jo edellinen Lilu Hotellin homma hoidettu ja palvelu pelasi mainiosti. Ilmoitettiin että kyllä aamupalat kuuluu hintaa, joudumme ne vain ensin itse maksamaan ja hyvittävät kyllä. Aamupalat kustantaa 12€/päivä, eli lähes saman kuin huone. Ehkä syy -56% hintaan? Unohtunut vain mainita että aamupala ei sis. hintaan...
Hieman tästä taas oli vaivaa, mutta se kyllä kannatti. Suomeen soittaminenkaan Viberin välityksellä ei paljoa maksa. Harmi ettei tullut tätä paikkaa buukattua pidemmäksi aikaa...
Hotelleja varatessa on nykyään palveluja netti täynnä.
Me olemme alkaneet käyttää hotels.com palvelua. Lähes kaikki firmat mainostaa halvimman hinnan takuuta, eli jos jostain löydät halvemmalla niin hyvittävät. Siis oikeastaan kaikki tuollaiset firmat ihan ok. Hotels.com palkitsee myös systeemillä ole kymmenen yötä saa yksi ilmaiseksi. Ja meidän matkalla noita öitä kyllä kertyy. Lisäksi tarjoavat "salaiset hinnat" joka tämä nykyinen varauksemmekin oli. Siis puoleen hintaan...
Hotellit etsimme kuitenkin yleisesti Trivago.fi sivustolta jossa todella paljon hotelleja. Palvelu on oikeastaan hotellisivustojen hakukone joka samalla vertaa ja etsii halvimman hinnan.  Kannattaa kokeilla, hotellit löytyy palvelun kautta ihan pohjoisilta leveyksiltäkin välillä todella edullisesti.
Kannattaa myös lukea hotellien arvostelut, saa hyvän käsityksen mihin on menossa ja mitä odottaa. Arvostelut pitäneet hyvin paikkansa.

Trivagosta löydät parhaat hotellit parhaaseen hintaan. Varaa jo tänään


Ollaan muutoin eletty Thaiboxingin tahtiin. Tarkoitus on käydä 3-4 kertaa viikossa treeneissä. Myös matseja on mukava käydä katsomassa, niistä saa hyvin inspiraatiota treenaamiseen ja myös tekniikoihin. Ainakaan Mikolla ei treenatessa paino ole tippunut, mutta makkara alkaa vyötäröltä silti pikkuhiljaa kutistua ja kestävyys parantunut huomattavasti. Käytiin hommaamassa meille myös vihdoinkin omat treenishortsit, ei tarvitse salilta aina lainata.
Moni paikallinen alkaa olla meille jo "tuttuja", taksikuskit, kojujen pitäjät, ruokapaikkojen pyörittäjät yms. Sen verran ollaan samoja katuja tallottu että muistavat meidän länkkärinaamat ja aina jotain vähän vitsaillaan ohi mennessä.  Chiang mai tuntuu siis aika kotoisalle jo.
Purjehtiessamme jouduimme käyttämään varsin paljon moottoria ja siitä syntyneiden päästöjen vuoksi ilmasto on ilmeisesti alkanut lämmetä. Vuodenaikaan nähtynä esim. Bangkokissa on nyt 6c° normaalia kuumempaa ja sama taitaa olla täällä. On uskomatonta miten yksi pikku vene voi tämän kaiken päästöillään aiheuttaa. Hyvä että saadaan veneily verolle niin voimme jotenkin korvata ympäristölle aiheuttamiamme tuhoja. Nyt on pakko mennä tästä altaan vierestä veteen pulahtamaan, kun alkaa pää ylikuumentua eikä tekstissäkään ole mitään tolkkua.


Mies! Tilaa kesäksi valitsemasi lehti erikoistarjouksella vain 19,90. Saat tilaajalahjana BBQ-grillauskirjan. Apu, Urheilulehti, Maku, Tuulilasi, Meidän Mökki...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti