perjantai 29. toukokuuta 2015

Takaisin Chiang maissa

Pai:sta tultiin takaisin tuttuun ja kotoisaan Chiang maihin. Torstaina aamulla herättyämme painelimme bussiasemalle ja pyysimme lippuja Chiang maihin. Saimme liput vasta klo 14.00 bussiin. Yli neljä tuntia odotusaikaa, mitä tehdä? Ensin päädyimme Thai hierontaan, asialla ei ole mitään tekemistä suomalaisten vastaavien palvelujen kanssa(vai onko? Ei kokemusta.) Tunnin selkä, jalka, niska hieronta kustansi 5€/tunti. Hieronta oli erittäin rentouttava ja uni meinasi silmään tulla. Loppuun tuli jotain erikois vääntöjä ja uskon että olisi ammattipainijatkin ihmeissään niistä. Sellaisia lukkoja sekä luiden murskauksia (voi olla että vain selkäranka rutisi). Kokemus oli hyvä ja Mikon tiiliskiviniskakin hieman aukesi. Sitten käytiinkin kahvilassa imaisemassa isot jääteet, siitä syömään ja olikin jo aika hypätä bussiin.
Chiang maissa oli taas katsottu hotelli Thaiboxing salin kulmilta. Nyt sattui hotellin kanssa hieman onneton tuuri. Huone on sottainen ja haisee tupakalle, luultavasti kaikki vaatteemmekin rupeaa lemuamaan. Ei siis meiltä pisteitä New mitrapap hotellille. Varaus on kahdelle yölle ja sitten vaihtuukin taas hotelli. Seuraavasta hotellista odotukset varsin korkealla, mutta kerrotaan kun tiedetään. Samalla voimme kertoa miten säästää hotelli hinnoissa...

Perjantaina aamu alkoi normaaliin tapaan. Herätyskello pirahti 07.00 ja sängystä kavuttiin ylös varttia myöhemmin. Pikainen aamupala ja hieman lepoa lisää ja klo 09.00 oltiinkin taas hyppynarut käsissä muaythai salilla. Salin omistaja pyysi vielä meitä kahta jäämään syömään heidän kanssaan, mutta kahden tunnin rääkin jälkeen ei oikein ruoka heti maistunut. Tänään on yhdellä salin kasvatilla matsi, ensimmäinen sellainen? Pakkohan sitä katsomaan on mennä.

Asiaan oikeastaan mitenkään liittymättä pienet kehut SamSung puhelimellemme. Tuo pieni karvalakki puhelin jonka mallimerkintääkään emme tiedä alkoi tänään repussa pitää piipitystä. Ihmettelimme mistä ääni johtuu ja sehän oli unohdettu puhelimemme jossa Jonnun sim-kortti sisällä. Piipityksen syy oli että akku vähissä. Eihän se tietenkään mitään niin erikoista normaalisti ole, mutta kun tämä puhelin on ladattu viimeksi Uudessa-Seelannissa, siis yli kuukausi sitten. Ikääkin tuolla luurilla jo yli kolme vuotta joten hyvä suoritus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti